AMENAJARI

Camera de baie este un spațiu intim, în care se regăsesc confortul, relaxarea și esteticul, împletite în starea noastră de bine. Cu siguranță, este o cameră pe care ne dorim să o punem în valoare cu produse ceramice, gresie, faianță premium, cu o înfrumusețare aparte, în care să găsim o armonie între eleganță și rafinament. Indiferent de stilul ales, completarea cu obiecte decorative va pune o amprentă personală exclusivă. 

Amenajarea unei băi ne ajută să ne punem imaginația în valoare, provocându-ne să realizăm un spațiu unic cu ajutorul unor faianțe, gresii, decoruri și alte elemente ceramice personalizate în stil contemporan, art-deco, urban, rustic, boho-chic, vintage etc.  


Principiul este ușor în această încapere: "stay clean".
Chiar dacă alegem să gătim acasă sau alegem să luăm masa în oraș, bucătăria trebuie să fie curată și, în ajutorul acestui fapt vin o faianță și o gresie ușor de întreținut. Având în vedere că în bucătărie există tot felul de ingrediente care pătează, cu atât mai mult trebuie să fim atenți la alegerea finisajelor.
Gresia, faianța sau decorul din bucătărie trebuie să se regăsească în stilul nostru personal, integrat cu armonie alături de celelalte elemente existente. Poate că ne dorim o bucătărie clasică sau minimalistă, tradițională sau modernă, rustică sau mediteranean - trebuie să ținem întotdeauna cont de stilul de viață și de necesitățile proprii.


Fiind la curent cu cele mai noi tendințe în materie de amenajări, știi că există gresie specială pentru exterior, pentru pavat curtea, pentru terase neacoperite sau acoperite, pentru foișor, chiar și pentru spațiile de depozitare din spatele casei.

Trebuie doar să întrebi specialistul nostru ce îți este necesar, în funcție de locația pe care urmeaza să o amenajezi. Avantajos în timp, ușor de montat și ușor de întreținut.


Filosofia acestui spațiu este faptul că este camera FAMILIEI. Livingul este, cumva, inima casei.
Fie că întreaga familie se adună seara să servească cina, fie că ne afundăm în propriile canapele privind la un film, fie că în jurul măsuței de cafea jucăm un joc sau povestim evenimentele de peste zi, totul se întâmplă împreună în această cameră (living) în care ne dorim să avem un confort sporit.

Cu toții plecăm de la ideea că este camera cea mai folosită și, automat, trebuie să ne ușurăm munca folosind doar produse (gresii) de bună calitate.

În acest moment al vieții noastre există tendința de a monta gresie în toate spațiile locuinței. Și da, în această camera de zi (living) este necesară montarea unui produs ușor de întreținut în timp. Clienții aleg gresie și pentru eficiență, dar și pentru faptul că, peste încălzirea din pardoseală, este esențial să se monteze o gresie. 


Spații comerciale, clădiri de birouri, restaurante, baruri - toate acestea sunt mult mai ușor de gestionat dacă sunt placate cu gresie. Producătorii de produse ceramice vin în întâmpinarea noastră cu o mare varietate de gresii.

Existând atâtea tipologii de gresii, pentru trafic intens, cu aderență mare, antialunecare, cu aspecte diverse, gen lemn, piatră, beton, travertin, marmură, cu dimensiuni diferite, adecvate fiecărei suprafețe în parte, rămâne numai să decizi cea mai bună soluție pentru spațiul tău.