DESPRE NOI

Evcont Design a debutat în acest domeniu în 2007, cu o echipă dornică să aducă în fața clienților produse ceramice diferite și deosebite.

Importanța calității se reflectă în produsele comercializate de noi de-a lungul timpului. Gresia și Faianța selecționate de noi într-un mod foarte riguros au avut întotdeauna un design modern și elegant.
Pentru noi contează foarte mult ca produsele ceramice expuse în magazinul nostru să ne reprezinte, în primul rând, pe noi. Mereu am ales gresia și faianța ca pentru noi și, în acest fel, ne putem pune în locul clientului mult mai ușor. Fiind deschiși față de clienții noștri, am reușit mereu să venim în întâmpinarea lor cu sfaturi profesionale, astfel găsind soluția cea mai potrivită pentru fiecare în parte.

Susținem calitatea si creativitatea.
Susținem utilitatea și rezistența în timp.
Susținem confortul și diversitatea.

Impresii clienti

Misiunea Evcont

Evcont Design are misiunea de a oferi tuturor clienților săi produse, consultanță și servicii de calitate.

Totodată, are misiunea de a crea o relație sinceră și caldă cu clienții săi, astfel încât Evcont Design să poată fi recomandat către alți potențiali clienți. Acest lucru este posibil doar prin seriozitatea noastră față de client, oferind și comercializând doar produse de calitate.

Faptul că suntem specializați pe produse ceramice, gresie, faianță, mozaic ne pune în frumoasa postură de a putea dărui clienților noștri doar soluții și idei noi, inovative.

Atât timp cât clientul nostru este mulțumit, misiunea Evcont Design este împlinită.
 

Soseaua Mihai Bravu nr. 520 - 530, sector 3, Bucuresti
0728.233.293
Email: contact@gres.ro

CONTACT

Toate campurile sunt obligatorii!

Soseaua Mihai Bravu nr. 520 - 530, sector 3, Bucuresti

Telefon:0728.233.293

Email: contact@gres.ro